Rulouri cu branzeturi si crema de ardei copt la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2015 | 2560 vizualizari

 

mai pe scurt: placinte :)))))

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 1 kg faina alba
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa sare de Himalaya
  • 1 lingurita zahar brun
  • cca 600 ml apa calduta
  • cca 50 ml ulei

Crema de ardei:

  • 4 ardei kapia copti
  • 1 baton crema de unt
  • sare si piper dupa gust

Crema de branza:

  • 200 gr. cascaval
  • 1 cutie crema de branza cu verdeata "Ceva Fin" de la Delaco
  • 200 gr. branza telemea de oaie
  • 1 iaurt mic degresat

Pentru uns:

  • 1 ou mare de casa
  • seminte de susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branzeturi si crema de ardei copt la cuptor:

Pentru inceput preparam aluatul astfel:

-punem faina intr-un castron incapator, facem o groapa la mijloc in care punem sarea, zaharul si drojdia uscata din cele 2 pliculete;

-peste drojdie turnam apa calduta,apoi acoperim cu faina de pe margini si framantam un aluat elastic;

-din cand in cand picuram ulei pentru a desprinde aluatul de pe maini mai usor;

-acoperim aluatul cu un prosop curat de bucatarie si il lasam cel putin o ora la dospit, timp in care in functie de locul unde il asezam, acesta isi va dubla sau tripla volumul.

Pentru crema de ardei coacem mai intai ardeii, ii curatam de coaja, ii lasam la scurs si ii trecem prin robot impreuna cu crema de unt, sare si piper macinat dupa gust.

Pentru crema de branza trecem pe razatoarea fina telemeaua de oaie si cascavalul, peste acestea adaugam crema de branza cu verdeata de la Delaco si iaurtul degresat, amestecam cu lingura pana se omogenizeaza ingredientele corespunzator.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata (eu l-am impartit in doua pentru ca era prea mult si nu-l puteam intinde corespunzator).

Decupam dreptunghiuri de marimea dorita, asezam pe una dintre laturile scurte un rand de crema de branza, apoi ungem restul suprafetei cu crema de ardei si rulam aluatul, obtinand ceea ce vedeti in pozele de mai jos.

Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt (lasam loc intre ele pentru ca vor creste in volum in timpul coptului), presam usor marginile cu furculita, ungem apoi rulourile cu ou batut si presaram susan.

Dam tavile la cuptor si le coacem pana capata culoare frumoasa, aurie. (cca 25 min)

Sunt excelente calde, dar se pot servi si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branzeturi si crema de ardei copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu varza