Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte

de katty in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 380 g faina
  • 55 g tarate de grau
  • 375 ml lapte batut
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 12 g drojdie proaspata
  • 200 g bacon taiat cubulete
  • 150 g cascaval ras
  • 75 g amestec de seminte (in, susan, floarea soarelui, dovleac)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte:

Intr-un bol amestecam faina cernuta si taratele. Incalzim putin laptele batut cat sa putem tine un deget in el fara sa ne ardem, apoi punem in el zaharul, sarea,  drojdia sfaramata si uleiul de masline. Amestecam pana se omogenizeaza bine. Facem o adancitura in mijlocul fainii in care punem oul batut putin cu furculita si amestecul de iaurt cu drojdie. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini, acoperim vasul cu un prosop si  lasam coca la crescut pana isi dubleaza volumul.

 Intre timp tragem pentru cateva minute baconul intr-o tigaie uscata, fara grasime.
Framantam aluatul, scotand aerul din el si  il impartim in doua parti egale. Intindem pe rand fiecare foaie intr-un dreptunghi pe care presaram bacon, cascaval ras si amestec de seminte. Rulam foaia, apoi o taiem in bucati de aproximativ 2 cm grosime. Punem bucatile intr-o tava pe hartie de copt si le lasam sa mai creasca 15 minute, dupa care dam tava la cuptorul preincalzit.

Le coacem pana se rumenesc frumos. Le servim atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cascaval, bacon si amestec de seminte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci