Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci

de irena in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2012 | 2041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 100 ml apa minerala,
  • 100 ml ulei,
  • 1/2 plic drojdie uscata,
  • 300-350 gr faina,
  • 1 praf sare.
  • Umplutura :
  • 200 gr cascaval ras,
  • 200 gr sunca presata,
  • 200 gr ciuperci,
  • 4 linguri branza Philadelphia,
  • 4 fire ceapa verde.
  • Se impart ingredintele in 4 parti ,cate o parte ptr fiecare foaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci:

Ingredientele ptr aluat se amesteca si se da aluatul la rece ptr 1 ora.Daca mai e nevoie se mai adauga faina ,pana aluatul devine destul de consistent, astfel incat sa poti intinde foi.

Aluatul se imparte in 4 parti si se intinde cate o foaie pe care se adauga o parte din umplutura, apoi se ruleaza si se coc timp de 30 - 35 min,in cuptorul preincalzit la 200 C.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci-0
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci-1
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci-2
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci-3
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci-4
Rulouri cu cascaval,sunca si ciuperci-5

COMENTARII (20)

iri_iri 1

15.03.2012, 20:13

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 07:51

Bune bune

irena 1

16.03.2012, 10:18

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20