Rulouri cu crema

de Julie in Dulciuri, 12 Iun 2010 | 9403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • o lingurita cu bicarbonat de amoniu stins in zeama de lamaie
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema:

Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul, laptele, esenta, bicarbonatul de amoniu stins in zeama de lamaie  si faina cat cuprinde, pentru a iesi un aluat potrivit de moale.  Se framanta bine.  

Intindem apoi  o foaie din care  taiem  fasii inguste si lungi
pe care se rulam  in jurul formelor.
Le asezam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor pentru 20min.
Cat sunt calde le scoatem de pe forme.

Se pot umple cu orice fel de crema folosind un posh , sau o punga
taiata la un colt.
Eu le-am umplut cu budinca de vanilie. 
Deasupra decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Julie 1

20.06.2010, 10:43

Adinacarla , am spus mai sus pe ce forme le coc, atunci cand am raspuns lui Miha.

love_cherry 1

28.06.2012, 01:00

arataa binee

iry-gabriela 1

20.12.2012, 18:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Floarea soarelui - Cozonac cu mac