Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cernem faina, facem gaura in mijloc si adaugam drojdia, sarea si zaharul si amestecam. Adaugam uleiul si incepem sa framantam adaugand laptele treptat. Framantam o coca elastica, acoperim si dam deoparte pana isi dubleaza volumul.
Untul la temperatura camerei il amestecam cu scortisoara si cu 2 lingurite zahar.
Intindem coca intr-o foaie pe care o ungem cu amestecul de unt si scortisoara, presaram deasupra ciocolata ornament, rulam cat mai strans, apoi cu un cutit trecut prin faina taiem bucati egale de cca 3-5 cm. Rulam cat mai strans (eu le-am crestat un pic la suprafata), le ungem cu oul batut si deasupra adaugam ciocolata ornament, apoi dam la cuptor pana se rumenesc frumos
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult