Rulouri cu spanac

de CARMENICA in Reteta de vedeta, 31 Ian 2010 | 6029 vizualizari

 

Este o reteta simpla,preparatul poate fi servit ca atare sau cu o garnitura,dupa gust si pofta !

 

INGREDIENTE

  • 4-6 fileuri de porc   
  • 2-4 morcovi fierti si taiati in doua sau in patru
  • 200 g spanac fiert si scurs
  • 2-3 oua fierte si taiate in sferturi
  • 100 g gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei
  • cimbru,0 foaie de dafin

                                                                                             

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:

  • Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper.
  • Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar.
  • Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu iasa compozitia,pe lateral infigem scobitori
  • Intr-o tava cu putina apa si 100 ml vin,punem o foaie de dafin,putina sare si piper,putin cimbru
  • Fileurile pregatite,le punem in tava si le dam la cuptor  cam 25-30 min.
  • Dupa ce scoatem tava cu rulouri din cuptor,inainte de servire,scoatem scobitorile
  • Se taie in diagonala cu atentie,fiind calde se pot imprastia
 

TIPS-URI

1

In loc de spanac putem folosi orez

2

Fileul de porc poate fi inlocuit cu piept de pui

COMENTARII (6)

elena1988

elena1988 1

12.02.2011, 06:57

adry88

adry88 1

08.05.2011, 11:16

babi5

babi5 1

15.12.2013, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!