Rulouri cu spanac

de CARMENICA in Reteta de vedeta, 31 Ian 2010 | 5957 vizualizari

 

Este o reteta simpla,preparatul poate fi servit ca atare sau cu o garnitura,dupa gust si pofta !

 

INGREDIENTE

  • 4-6 fileuri de porc   
  • 2-4 morcovi fierti si taiati in doua sau in patru
  • 200 g spanac fiert si scurs
  • 2-3 oua fierte si taiate in sferturi
  • 100 g gogosar murat
  • sare,piper dupa gust
  • 100 ml vin
  • 50 ml ulei
  • cimbru,0 foaie de dafin

                                                                                             

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:


  • Se bat bine fileurile,cat mai intinse si se presara pe ele sare si piper.

  • Pe fiecare fileu se intind,pe lung ca o fasie,intr-o parte,spanacul,morcovul fasii,oul fiert unul langa celalalt,fasii de gogosar.

  • Se ruleaza fileurile cu atentie,iar ca sa nu iasa compozitia,pe lateral infigem scobitori

  • Intr-o tava cu putina apa si 100 ml vin,punem o foaie de dafin,putina sare si piper,putin cimbru

  • Fileurile pregatite,le punem in tava si le dam la cuptor cam 25-30 min.

  • Dupa ce scoatem tava cu rulouri din cuptor,inainte de servire,scoatem scobitorile

  • Se taie in diagonala cu atentie,fiind calde se pot imprastia

 

TIPS-URI

1

In loc de spanac putem folosi orez

2

Fileul de porc poate fi inlocuit cu piept de pui

COMENTARII (6)

elena1988 1

12.02.2011, 06:57

adry88 1

08.05.2011, 11:16

babi5 1

15.12.2013, 14:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane

de Rux 9

Chec cu banane

ieri la 23:40

Bucățele de carne de porc cu sos de muștar și tăiței de orez

Bucățele de...

ieri la 18:42

Placinta cu cartofi si sunculita taraneasca

Placinta cu...

ieri la 10:20