Rulouri cu sunca si cascaval

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2015 | 1458 vizualizari

 

Un aperitiv rapid pentru care nu trebuie cantitati fixe.

 

INGREDIENTE

  • o bucata cascaval
  • o bucata sunca presata
  • un ou
  • o bucata aluat congelat
  • un ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu sunca si cascaval:

Lasam aluatul sa se decongeleze.Intre timp dam pe razatoare  sunca si cascavalul, apoi le amestecam  cu un ou.Intindem aceasta compozitie peste foaia de aluat si rulam.Taiem bucati de 4-5 cm si le asezam in formele de briose.Ungem fiecare rulou cu ou batut.

Introducem in cuptorul incins pana se rumenesc, aproximativ 30 minute.

Sunt bune si calde si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390014
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390015
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390016
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390017
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390018
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390019
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390020
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390021
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390022
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390023
retete culinare - Rulouri cu sunca si cascaval 390024

COMENTARII (15)

Gicuta69 1

07.07.2015, 22:20

Bune!

dantes 1

08.07.2015, 12:52

Bune!

Rocsi 1

08.07.2015, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21