Rulouri de carne cu sos de rosii

de mikidaniro in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2012 | 3847 vizualizari

 

Un pranz pentru o duminica in familie,un pranz pentru cand aveti invitati la masa sau o cina pentru cand vreti ceva mai aparte.Aceasta reteta pare complicata,dar este pe cat se poate de simpla,iar aromele care raman in interiorul ruloului va vor ''gadila'' cu siguranta papilele gustative.

 

INGREDIENTE

  •  6 felii ceafa de porc(sau orice alta carne) 
  • 6 catei de usturoi mari
  •  1 legatura de patrunjel 
  • 1 bucata de praz 
  • 1 cutie de rosii cubulete(400g)
  •  200ml vin dulce
  •  2 linguri pasta de ardei sau 1 ardei rosu
  •  sos de soia
  •  sare 
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu sos de rosii:

 Luam o felie de carne,o punem intre doua folii alimentare,o subtiem cu ajutorul unui ciocan pentru carne, deasupra asezonam cu sare (nu multa, deoarece este si sosul de soia sarat) si piper.Adaugam usturoiul si prazul taiate feliute subtiri,stropim carnea cu sosul de soia,adaugam si patrunjelul tocat marunt,apoi rulam si ''inchidem'' cu o scobitoare.Repetam in acest mod pentru toate feliile de carne.

Dupa ce avem toate rulourile gata,le punem pe foc intr-un vas cu un pic de ulei si le rumenim pe toate partile,fara a le gati complet.Cand sunt rumenite le scoatem si le punem intr-un vas termorezistent,adaugam rosiile,pasta de ardei,vinul si patrunjel.

Punem vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 30-45 de min.pana obtinem un sos omogen si rulourile sunt rumenite frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc umplute în sos de bere