Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza

de angyb in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2012 | 4749 vizualizari

 

Am vazut reteta de cuiburi a lui Noemi asa ca am incercat si eu.Nu chiar aceiasi reteta dar a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 2x250g foietaj
  • 4 crenvusti
  • 50g cascaval ras
  • 100 g crema de branza
  • 50 g ketchup
  • 1 ou pt. uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza:

Tocati marunt crenvustii, apoi adaugati restul ingredientelor. Intindeti amestecul obtinut pe foaia de foietaj, dupa care rulati dar nu foarte strans. Taiati rulouri de aproximativ 2 cm .Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Ungeti rulourile cu oul batut si dati la cuptor aproximatim 30 de minute.

POFTA BUNA!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza-0
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza-1
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza-2
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza-3
Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza-4

COMENTARII (16)

Mihaela11_jo 1

18.02.2012, 16:54

Foarte practic si aspectuos

irena 1

23.02.2012, 21:34

Alina26 1

14.05.2013, 04:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04