Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi

de madi_marin in Peste, 11 Sep 2011 | 10891 vizualizari

 

Amatorii de peşte sa poftească la masă !

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de macrou
  • condimente pentru peşte
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri cu smântână
  • 1 lingură cu lapte
  • mărar proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi:

Fileurile se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu condimente, sare, piper, boia şi zeamă de lămâie. Se rulează şi se leagă cu aţă. Se pun la prajit.

Usturoiul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se amestecă cu smântână, lapte, sare şi mărar tocat.

Rulourile prajite se servesc cu sosul de smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de macrou cu sos de smântână şi usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

madi_marin 1

06.01.2012, 19:18

caroline...ma bucur ca iti place... e foarte usor de facut ...

iry-gabriela 1

18.01.2012, 23:17

doamne ce bine arata.....cine a spus ca pestele e bunu ..nu a mintit.....

madi_marin 1

19.01.2012, 19:28

iri_love...multumesc... eu sunt fan peste si nu trebuie sa fie neaparat unul scump ca sa fie bun...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Babusti crocante cu sos de usturoi