Rulouri de peste alb si somon, pe frunze verzi de spanac

de Adinuta in Peste, 14 Dec 2009 | 10120 vizualizari

COMENTARII (23)

brie 1

14.12.2009, 08:02

vai adinuta chiar arata super, si nu cred ca te-ai intrecut pe tine pentru ca poti mult,important e sa indraznim fiecare sa fim curajosi si sa ne jucam cu mancarea, o combinatie interesanta si savuroasa, aromata,de asta pot spune genial ai combinat elemente ce-ti plac si rezultatul a fost surprinzator

ionix 1

14.12.2009, 10:37

merita facut

ANCA 1

14.12.2009, 11:03

Miha 1

14.12.2009, 11:24

daca e peste imi place orice combinatie. Bravo Adina, te-ai intrecut pe tine cu reteta asta.

Adinuta 1

14.12.2009, 11:31

multumesc, fetelor eu am fost foarte incantata de rezultat!

Adinuta 1

14.12.2009, 11:31

Brie ai dreptate, cand prinzi un pic de curaj, totul este posibil

Adinuta 1

14.12.2009, 11:35

Miha, Brie zice ca nu m-am intrecut inteleg ca intrecutul meu e pe undeva la mijloc... sa vad unde ajung in cursa asta Adinuta contra Adinuta

Oana 1

14.12.2009, 12:39

Super, Adinuta! si eu fac la fel, deschid frigiderul si imi vin ideile pe moment, imi place sa inventez! Bravo!! Arata suuuper!

PapaBun 1

14.12.2009, 16:04

Tocmai am luat si eu ieri un kg de file de pollock de Alaska.
Nu-mi place mustarul boabe, trebuie sa recunosc .
Felicitari pentru reusita!

Adinuta 1

14.12.2009, 16:30

PapaBun, nu-ti place mustarul boabe? dar e si mexican, un pic picant, aprins la culoare si are gust subtil asa eu nu stiu unde am gasit in somnolenta mea aseara ca s-ar traduce "polac" pestele asta de Alaska vad ca nu mai gasesc. Multumesc pentru felicitari si astept sa dai drumul la site

brie 1

14.12.2009, 18:31

adinuta ,eu imi cer scuze eu nu cunosc limitele tale, insa ce am vrut sa spun e sa indraznesti sa poti mai mult, felicitari inca o data

Adinuta 1

14.12.2009, 18:57

Brie, nu-ti cere scuze deloc esti o dulce! stiu exact ce ai vrut sa spui ... eu mai mult o tachinam pe miha in gluma si ma ironizam pe mine Serios vorbind, cele mai multe limite ni le punem noi insine cand ne credem incapabili de a face ceva fara a incerca, sau cand renuntam la lupta prea usor. Totodata cred ca e important ca mereu sa vrem sa fim mai buni, sa nu consideram ca am ajuns intr-un punct final. La urma urmei, cineva spunea ca si noi suntem facuti din acelasi praf de stele din care s-a nascut Universul. Daca gandesti asa, cata energie si frumusete se ascunde in noi si asteapta sa zburde libera, sa se manifeste ... cred ca am cam deviat un pic dar cred ca intelegi unde bat

brie 1

14.12.2009, 20:01

Bucataras 1

14.12.2009, 21:38

tre sa fac neaparat ... extraordinar. si mie tot mustarul kamis imi place. am in casa si clasic si cu boabe ... immmm

luminita20_2006 1

14.12.2009, 22:39

danygospodina 1

15.12.2009, 09:36

10 pentru reteta, FB pentru cugetari!

Adinuta 1

15.12.2009, 14:03

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:21

Premiul I cu coronita pentru reteta asta! imi place cum arata!

Adinuta 1

16.12.2009, 15:20

multumesc, Liana!

fluturas 1

16.12.2009, 15:34

am ramas fara cuvinte..ca salivam din greu!
arata senzational!

Adinuta 1

21.12.2009, 13:48

fluturas, multumesc!

mihaelar63 1

05.02.2010, 22:23

favorita ,toata stima si respectul ,, acum am descoperit reteta , ar trebuii sa-ti inchipui ca sunt intr-o stare de admiratie , ma holbez la reteta , cu gura cascata , in acelasi timp ...

elena1988 1

08.02.2011, 10:16

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Merluciu in crusta de cartofi