Rulouri de porc

de Xandrinne in Porc, 28 Aug 2011 | 3460 vizualizari

 

Am vrut sa fac niste snitele dar m-am reorientat :)

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de pulpa de porc
  • 3 triunghiuri de branza topita
  • 1 lingura de unt moale
  • boabe de mazare, ardei gras
  • sare, piper
  • ou, faina, pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc:

Feliile de pulpa le-am batut cu ciocanul de snitele, le-am sarat si le-am piperat.

Am frecat branza topita cu untul; pasta obtinuta am distribuit-o pe suprafata fiecarei felii de carne

Am presarat mai apoi pe fiecare felie cateva boabe de mazare si bucatele de ardei gras.

Am rulat carnea; rulourile obtinute le-am fixat cu scobitori, le-am trecut prin faina, prin ou batut si prin pesmet si le-am prajit in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu carne de porc