Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval

de MyCookingLife in Porc, 6 Oct 2011 | 7014 vizualizari

 

Numai bune pentru o cina in 4!

 

INGREDIENTE

  • 500 g file porc
  • 1/2 pahar vin alb
  • 6 linguri ulei masline
  • 4 crengute rozmarin
  • 2-3 frunze busuioc tocate
  • sare
  • piper
  • 4 felii mozzarella
  • Umplutura:
  • 150 g hribi
  • 8 bastonase de mozzarella
  • 4 lingurite mustar Dijon
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • cateva frunze de busuioc
  • 2 crengute cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval:

Se cresteaza fiecare bucata de carne pe lungime (2-3 taieturi), apoi se bate cu ciocanul de snitele, pana se obtin foi subtiri, uniforme. Se ung cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper. Se ung foile de carne cu mustar Dijon, apoi se aseaza ciupercile taiate felii si sotate 5 minute la foc mare cu usturoiul. Se aseaza si bastonasele de cascaval. Se presara busuiocul si cimbrul tocat marunt.

Se ruleaza precum sarmalele si se leaga cu ata. Se condimenteaza cu sare si piper din nou si se stropesc cu ulei. Se aseaza ierburile aromatice deasupra si se dau la cuptor, la 220 grade, pentru 20 minute, in 3-4 linguri de ulei si 1/2 cana de apa. Apoi se adauga vinul peste rulouri. Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos si cu 2 minute inainte de a fi scoase din cuptor se aseaza cate o felie de cascaval deasupra pentru a se gratina. Se scoate ata inainte de a fi servite.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu legume sote sau natur. Noi le-am servit cu un mix de legume natur, frecate cu unt si sare.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval 127948
retete culinare - Rulouri de porc cu ciuperci si cascaval 127949

COMENTARII (48)

Rux 1

11.10.2011, 18:48

O reteta muncita cu ingrediente deosebite combinate ingenios...arata grozav

MyCookingLife 1

11.10.2011, 22:12

RuxyRux, multumesc pentru aprecieri!

Bunica 1

11.10.2011, 22:13

Wow, ce bunatateee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59