Rulouri de porc invelite in prosciutto

de La Ancuta in Porc, 17 Dec 2014 | 3983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 6 felii de prosciutto
  • 6 felii cascaval
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa alba
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc invelite in prosciutto:

Feliile de carne le batem usor cu ciocanul pentru snitele. Condimentam cu sare si piper. Pe fiecare felie de carne asezam cate o felie de cascaval si rulam (ca pe sarmale). Fiecare rulou il invelim in cate o felie de prosciutto.

Cartofii ii curatam si ii taiem felii groase. Ceapa o taiem julienne iar usturoiul felii subtiri. Intr-un castron amestecam cartofii, ceapa si usturoiul. Adaugam sare, piper, cimbru si ulei de masline apoi asezam legumele in tava.
Printre cartofi asezam rulourile de carne si mai stropim cu putin ulei de masline. Acoperim tava cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor, la foc potrivit 40 de minute.

Scoatem folia si mai lasam tava la cuptor pana cand se rumeneste carnea.

Servim calde, alaturi de salata preferata. Pentru ca a venit frigul, noi am preferat muraturile :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc invelite in prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

18.12.2014, 23:51

Oana 1

05.01.2015, 15:19

Ce bine arata si ce strachinute frumoase! Super decorul!

La Ancuta 1

05.01.2015, 23:36

Multumesc mult, Oana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din carne de porc