Rulouri de porc umplute

de Miha in Porc, 14 Dec 2011 | 5419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • sare si piper
  • 8 felii bacon
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • sare si piper
  • 1 morcov
  • 1/2 gogosar
  • Pentru sos:
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 g smantana
  • 1 frunza de busuioc verde
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute:

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.

Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.

Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.

Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.

Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. :)))) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.

Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.

Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.

Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.

Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Miha 1

20.12.2011, 21:51

Silvia ce echipa faina am face noi impreuna...

RuxyRux 1

20.12.2011, 21:52

Wow!!!! Arata de senzatie Miha!!!! Esti ultrasuper priceputa!!!

Miha 1

21.12.2011, 08:53

Ruxy...nuuu...doar ma prefac... )

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi umplut cu legume si ghebe