Rulouri de pui

de Dana2010 in Pui, 28 Ian 2010 | 2388 vizualizari

 

Foarte bune... este reteta greceasca

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 200 g kaizer
  • 200 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • vegeta si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza.

Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept de pui, o fasie de kaizer si una de cascaval. Apoi se ruleaza si se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Cand am terminat toate rulourile de pus in tava le ungem cu lapte si le bagam la cuptorul inchis pentru 15-20 de minute. Le scoatem si le mai ungem inca o data cu lapte si le mai bagam 10 minute. Apoi le scoatem si le ungem cu ou. Le mai bagam cam 5 minute, pana prind o culoare aurie.

Se scot pe platou si se servesc cu icre si masline.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Inainte de a termina de impachetat ruloul ungem capetele cu ulei ca sa fim siguri ca nu se desface.

2

Se aseaza in tava cu partea terminala in jos.

3

Cascavalul si kaizerul se taie fasii subtiri.

4

Nu se pune mult cascaval deoarece se topeste si iese din aluat.

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de pui-0
Rulouri de pui-1
Rulouri de pui-2
Rulouri de pui-3

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (24)

Rocsi 1

09.11.2012, 20:47

La multi ani!

Bunica 1

09.11.2013, 07:02

La multi ani!

Rocsi 1

09.11.2013, 15:21

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04