Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor

de merisor in Pui, 11 Dec 2012 | 3400 vizualizari

 

Am ales niste carnati semiafumati pe care i-am combinat cu pieptul de pui si aluatul de snitele, iar gatiti la cuptor au iesit super!

 

INGREDIENTE

  • 6 jumatati de piept de pui
  • 6 carnati semiafumati
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 5 linguri faina
  • 50 gr lapte
  • sare
  • 150 gr fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor:

Pieptul de pui spalat si scurs l-am filat cat am putut de subtire, l-am batut putin cu batatorul de snitele si l-am rulat pe carnat. Am prins pe alocuri cu scobitori.

Ouale le-am batut cu putina sare, am adaugat mustarul si am diluat cu laptele, am adaugat sare si 2 linguri de faina si am omogenizat.

Pe un platou am presarat cele 3 linguri de faina, iar pe altul am asezat fulgii de porumb.

Am trecut pieptul de pui intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si in final l-am tavalit prin fulgii de porumb.

Am tapetat o tava cu hartie de copt si am asezat rulourile.

Am dat la cuptor pentru 40 minute la 180 grade.

Am servit alaturi de piure de cartofi si muraturi.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-0
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-1
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-2
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-3
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-4
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-5
Rulouri de pui cu carnat si fulgi de porumb, la cuptor-6

COMENTARII (57)

merisor 1

12.12.2012, 17:06

Miha
cred ca si Dia vrea tot Silva

merisor 1

12.12.2012, 17:14

Alinutza, cu Silva sau fara?

adry88 1

12.12.2012, 21:19

gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04