Rulouri de pui cu cartofi in vas yena

de Rocsi in Pui, 15 Mai 2010 | 4431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui(eu am mai pus si 2 pulpe)
  • 5 cartofi mai mari
  • 10 ciuperci intregi conservate
  • jumatate ardei rosu
  • o bucata cascaval
  • 2 linguri jumatate bulion
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu cartofi in vas yena:

Pieptul de pui se spala bine si se taie in 4 bucati.

se bate putin ca pentru  snitzel si se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce.

ciupercile se spala si se feliaza.

pe fiecare felie de piept de pui se pun felii de ciuperci,o felie de ardei rosu si o felie de cascaval.

apoi acetea se ruleaza,se prind cu scobitori.

intr-un vas yena se pune putin ulei.

in el se pun rulourile.

pulepele se spala bine,se taie in 2 si se pun si ele in vas.

cartofii se curata,se spala si se taie cam in 6.

acestia se pun peste carne.

atat pulpele,rulourile si cartofii se condimenteaza cu sare,piper si boia.

se mai taie cateva felii de ardei rosu si ciupercile care raman si se pun peste carne si cartofi in yena.

intr-o cana cu apa se desface bulionul si se toarna uniform.

se dau la cuptor si se lasa1 ora ,o ora si 10 min.

 

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa mai puna putina verdeata...eu in ultimul timp am pus atata verdeata in toate asa k astea le-am lasat fara...

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri de pui cu cartofi in vas yena 31900
retete culinare - Rulouri de pui cu cartofi in vas yena 31901
retete culinare - Rulouri de pui cu cartofi in vas yena 31904

COMENTARII (5)

Rocsi 1

15.05.2010, 22:26

sa nu imi cereti ca am facut acu o saptamana si nu mai am...mie imi placu mult dar iubitul meu vroia mai crocant dar manca..

nadina73 1

16.05.2010, 16:24

am venit eu primesc am venit cu 5 furci?

Rocsi 1

16.05.2010, 18:32

ce sa primesti k am facut acum o saptamana

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21