Rulouri de pui cu masline

de Miha in Pui, 26 Dec 2010 | 7476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva masline fara samburi
  • bacon
  • rasnita Kotanyi "Verdeturi italiene"
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu masline:

Pieptul de pui se feliaza. Fiecare bucata de carne se pune intre 2 folii alimentare si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu "verdeturi italiene". Amestecul contine si sare, nu mai este nevoie sa adaugati sare suplimentar.

Asta fu cea mai grea operatiune, caci am avut nevoie de ajutoare. :))))

Pe fiecare bucata de carne se presara masline, atatea cate doriti, apoi se ruleaza cat mai strans posibil. Invelim rulourile in felii subtiri de bacon si le punem intr-un vas termorezistent in care am turnat 1/2 pahar cu apa. Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste si grasimea de pe bacon se topeste.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

ionix 1

28.12.2010, 15:21

o să-mi fac eu... cândva dar OOOOO nu vreau UN

epurasha2bb 1

30.12.2010, 11:15

ionix ai grija ce-ti doresti! eu am vrut Un si au iesit 2 OO

onuta 1

01.01.2011, 18:50

foarte bun, la multi ani 2011

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi