Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde

de nico15 in Pui, 5 Dec 2010 | 5493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de piept de pui
  • 8 felii de bacon
  • 8 felii de ananas si 50 ml de suc din compot
  • 3 fire de usturoi verde
  • 100-150 g de parmezan,
  • unt
  • ulei de masline,
  • otet balsamic,
  • boia dulce,
  • cimbru
  • 150 ml de vin alb
  • ½ kg de fasole verde
  • 1-2 castraveti
  • 100-150 g de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde:

Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei de usturoi, cimbru, boia dulce, ulei de masline o lingura, 2 linguri de otet balsamic, 100 ml de vin alb sec, sare, se lasa 1 ora la marinat in frigider.

Se scoate pieptul de pui, se pliaza in jumatate si se infasoara in bacon si se prinde cu scobitori, se toaca usturoiul fin si se rade parmezanul, cand sunt rulourile gata se pune un pic de unt in mijlocul ruloului, se pune usturoiul si parmezanul si se da la cuptor, intr-o tava unsa cu ulei si se adauga 50 ml de vin si 50 ml suc de ananas, aproximativ 30-40 minute,

se verifica, iar  daca nu este facut se mai lasa 5 minute.

Se scot rulourile si se lasa in asteptare. Pe grill punem feliile de ananas, pentru a se face pe ambele parti si le vom pune peste rulourile de pui.

Se va servi cu garnitura din fasole verde

fasolea se va fierbe, se scurge si se va trage in unt la tigaie,

cand este gata se scoate pe o farfurie separata.

Trecem la aranjarea farfuriei: se taie 1-2 castraveti in feliute subtiri, peste, se aseaza fasolea verde iar rulourile de pui se aseaza deasupra, la fel ca in fotografiile alaturate.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:18

La multi ani !

divainbucatarie 1

06.12.2010, 13:23

La multi ani!!!!

nico15 1

06.12.2010, 22:49

Va multumesc dragi meiiiiiiiii si va invit la un rulou, Pofta Buna si de asemeni La multi Ani celorlalti bucatarasi cu nume de Nicoleta si Nicolae.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cus cus