Rulouri de somon cu branza de capra si caviar

de GretaRachita in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2014 | 3601 vizualizari

 

Ma tot uit la pozele cu mancarurile realizate de mine si nu reusesc sa decid ce reteta sa va propun pentru seara aceasta….e luni, este zi de sarbatoare, este finalul sarbatorilor de iarna….mi-ar trebui cevacare s anu imi ocupe mult timp, ceva lejer, dar deva foarte chic, ceva care sa nu imi umple foarte mullt burta, dar care sa imi dea foarte multa energie, care sa ma faca sa stau bine, sa visez, sa sper intr-o saptamana mai buna. Pentru seara asta va propun o gustare cu rulouri de somon, branza de capra si caviar.

 

INGREDIENTE

  • 200 g de somon afumat filè
  • 50 g de branza moale de capra
  • 1 legatura de fire verzi de arpagic
  • 1 borcanel de caviar
  • 2 foi de salata
  • 1 fir de ulei
  • sare
  • piper
  • sucul de la o jumatate de lime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de somon cu branza de capra si caviar:

Am taiat marunt arpagicul. Am amestecat bine branza cu uleiul, sare, piper, suc de lime, frunzele verzi de arpagic. Am intins fileurile de somon si peste acestea am intins crema de branza. Am rulat fileurile si le-am pus pe fiecare in parte in picioare peste cate o bucata de salata. Peste fiecare rulou am pus oua de caviar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de somon cu branza de capra si caviar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat