Rulouri de somon umplute cu pasta de avocado

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 5966 vizualizari

 

Printre aperitivele clasice am strecurat cu ocazia Sarbatorilor si a diferitelor vizite primite, aceasta reteta. Este usor de realizat, foarte aratoasă și face oarecum o notă aparte in imensa ofertă de carnați, jumări și alte specialităti autohtone. Mie imi place si combinatia de culori, verdele pastei de acocado armonizează cu nuanța roz-roșietică a somonului.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2 rulouri care apoi pot fi fiecare taiate în 5 - 6 bucăți, avem nevoie de:
  • Un avocado
  • O lingurița de smântână
  • O linguriță de hrean ras conservat
  • Un cățel de usturoi
  • O ceapă mică
  • 150 g de somon afumat felii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de somon umplute cu pasta de avocado:

Scoatem si marunțim miezul de avocado, îl amestecăm cu smântâna, hreanul, ceapa marunțită si usturoiul pisat. Crema aceasta o trecem apoi printr-o sită deasă, astfel va primi o textură fină. Pe o folie alimentara intindem câteva felii de somon afumat, il ungem cu pasta pregătită si rulăm cu grija impreună cu folie cu tot. Strîngem capetele, mai realizăm incă un astfel de sul, și le lasam in congelator pentru cateva ore. Cu o jumătate de oră inainte de a le servi, le scoatem, le tăiem felii și le ornăm cu feliuțe de măsline. Putem sa le asezam pe cate o feliuta de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de somon umplute cu pasta de avocado" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

10.01.2013, 16:10

Ai dreptate Dana si cu reteta si cu culorile

danakarin 1

10.01.2013, 20:07

Michaela, nu ne-am intalnit demult!

Panacris 1

12.11.2013, 16:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu avocado si branza cu mucegai