Rulouri de vitel

de MotanLaOale in Vita, 17 Feb 2011 | 1880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mai mari de pulpa de vitel
  • 4 felii pastrama
  • 4 felii cascaval
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel:

Feliile de pulpa se bat bine bine sa devina subtiri si cat mai mari si se presara cu sare si piper.

Oul se bate bine cu sare intr-o farfurie.

Faina si pesmetul se pun in doua farfurii intinse.

Se pune o felie de carne pe blatul de lucru, se pune peste o felie de pastrama si la final o felie de cascaval.

Se ruleaza strans, strans si se introduc lateralele in interior (ca la sarmale).

Pentru siguranta se pot prinde cu scobitori sau ace speciale.

se dau prin faina,prin ou, prin pesmet, prin ou si iar prin pesmet.

Cand sunt facute toate se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta si se pun la prajit la foc mediu intorcandu-se pe toate partile.

Cand sunt facute si au o culoare frumoasa se scot pe hartie absorbanta.

Se pot servi cu orice garnitura si muraturi.

Eu am mancat cu varza de Bruxelles gratinata si castraveti acri.

Pofta Buna! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de vitel-0
Rulouri de vitel-1
Rulouri de vitel-2
Rulouri de vitel-3
Rulouri de vitel-4
Rulouri de vitel-5
Rulouri de vitel-6
Rulouri de vitel-7

COMENTARII (18)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.02.2011, 07:50

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

23.02.2011, 00:11

Foarte fine si apetisante

MotanLaOale

MotanLaOale 1

23.02.2011, 08:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!