Rulouri din ardei copti cu carne tocata.

de lilik in Mancaruri cu carne, 18 Sep 2012 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei grasi rosii,mari
  • 400 gr carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ou
  • 3 felii de paine pt toast
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • 4 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din ardei copti cu carne tocata.:

Coacem ardeii pe plita si ii lasam  in folie de aluminiu sa se inmoaie.

Intre timp pregatim carnea.

Amestecam carnea tocata cu parmezan ras,sare,piper,patrunjel verde tocat marunt,ou si cu painea inmuiata si data pe razatoare.Amestecam bine si lasam deoparte.

Scoatem ardeii din aluminiu si ii decojim,apoi ii facem fasii de 5-6 cm(latime),pe care presaram putina sare.

Luam din compozitia de carne si facem cate un sululet de aceeasi latime cu fasia de ardei,dupa care o punem pe ardei si rulam,apoi inchidem cu o scobitoare si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptorul incins la 180° circa 30 de minute(laturile rulourilor sunt putin rumene).

TIPS-URI

1

Puteti adauga usturoi dupa plac.

2

Puteti face cu compozitie de chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din ardei copti cu carne tocata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Sidy 1

20.09.2012, 08:49

O nebunieeeeeeee !!!!

lilik 1

20.09.2012, 12:28

Sidy saru'mana ma bucur ca iti plac

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de porc si pui