Rulouri din carne de porc

de biancas76 in Porc, 29 Iun 2010 | 24311 vizualizari

 

Foarte bune si gustoase, simple de realizat. ceva diferit decat banalele snitele.
Orezul bestial, am sa revin cu reteta orezului Beryani peste ceva timp.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne porc (snitele)
  • 3 bucati sunca 
  • 3 bucati salam cu crusta de piper 
  • 6 ciuperci pleurotus 
  • 6 bucati cascaval 
  • 6 fasii ardei rosu 
  • sare 
  • piper 
  • 2 oua 
  • pesmet 
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Snitelele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu cu ingredientele de mai sus adica: o bucata de sunca, sau una de salam cu crusta de piper negru, o bucatica cascaval, o bucata ciuperca, o fasie ardei rosu.

Rulourile astfel facute se prind in scobitori.

Cele doua oua se bat, faina se pune intr-o farfurie, pesmetul la fel.

Pe rand se dau rulourile mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii.

Noi am servit cu garnitura de orez in stil Beryani.
Foarte simple de facut si foarte gustoase.
Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.06.2010, 10:51

frumoase si aratoase

nadina73 1

17.07.2010, 17:52

super cu ciuperci e grozav 5 furcu

Panacris 1

04.02.2015, 17:18

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Porchetta cu salvie si cascaval