Rulouri din carne de porc

de biancas76 in Porc, 29 Iun 2010 | 11237 vizualizari

 

Foarte bune si gustoase, simple de realizat. ceva diferit decat banalele snitele.
Orezul bestial, am sa revin cu reteta orezului Beryani peste ceva timp.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne porc (snitele)
  • 3 bucati sunca 
  • 3 bucati salam cu crusta de piper 
  • 6 ciuperci pleurotus 
  • 6 bucati cascaval 
  • 6 fasii ardei rosu 
  • sare 
  • piper 
  • 2 oua 
  • pesmet 
  • faina
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Snitelele de porc se bat si se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu cu ingredientele de mai sus adica: o bucata de sunca, sau una de salam cu crusta de piper negru, o bucatica cascaval, o bucata ciuperca, o fasie ardei rosu.

Rulourile astfel facute se prind in scobitori.

Cele doua oua se bat, faina se pune intr-o farfurie, pesmetul la fel.

Pe rand se dau rulourile mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima oara prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana cand devin aurii.

Noi am servit cu garnitura de orez in stil Beryani.
Foarte simple de facut si foarte gustoase.
Pofta buna!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri din carne de porc 39462
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39463
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39464
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39465
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39466
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39467
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39468
retete culinare - Rulouri din carne de porc 39469

COMENTARII (18)

Rocsi 1

30.06.2010, 10:51

frumoase si aratoase

nadina73 1

17.07.2010, 17:52

super cu ciuperci e grozav 5 furcu

Panacris 1

04.02.2015, 17:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18