Rulouri din carne de porc cu cascaval

de ionela2682 in Porc, 17 Mai 2011 | 8289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc de porc
  • sare si piper
  • cascaval 100 g
  • 1 ou
  • faina-2-3 lg
  • apa sau lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc cu cascaval:

-carnea se transaza in felii subtiri ,se bate cu ciocanul de snitele.-se sareaza si pipereaza

-se pune o feliuta de cascaval si se ruleaza

-din ou,faina,lapte se face un aluat mai gros ca cel de clatite prin care se trec rulourile

-se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori