Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton

de mamaieelena in Peste, 25 Mar 2012 | 7396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru clatite;
  • 2 oua
  • 100g faina
  • 250ml(aproximativ)lapte
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • umplutura:
  • 200g somon afumat
  • 1 conserva de ton in apa
  • 150g branza dulce
  • cateva fire de marar tocat
  • 1 lingurita de ceapa tocata(foile verzi)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton:

Mai intai se pregatesc clatitele;intr-un bol se pun ouale,sare,si faina si se amesteca bine si cu putin lapte pana se desfac cocoloasele ajutandu-ne de un tell se continua cu lapte pana se obtine aluatul de clatite si sa nu uitam si uleiul.Coacem clatitele intr-o tigaie ma mare ca dimensiune si le lasam sa se raceasca.Intre timp pregatim branza tocand mai intai mararul si ceapa le punem peste branza si amestecam bine adaugand si un praf de sare.Tonul il scurgem bine de apa punand in sita stropind cu o lingurita de zeama de lamaie.Clatitele reci pe ele intindem un strat nu prea gros de branza trei sferturi din suprafata si peste el punem felii de somon si dupa aceea rasucim sul clatita punand-o in folie de aluminiu strans,se da la frigider pentru cateva ore sau pe a doua zi.La fel se face si cu pestele ton.Se taie felii si se pun pe platou cu frunze de salata verde.Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din clatite, umplute cu somon afumat si ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (35)

mamaieelena 1

26.03.2012, 22:25

simona multumesc

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:16

arata ffffffffffffff bine

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:26

grozave

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!