Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi

de Alina26 in Porc, 5 Iun 2013 | 6052 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la sora mea!!!!!Multumesc soro a fost foarte bun! :) :) ;) >:D

 

INGREDIENTE

  • 9 bucati de cotlet de porc fara os
  • Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 350g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 5 fire marar
  • 5 fire patrunjel
  • Sos de rosii:
  • 2 cutii de rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • ierburi aromatice!busuioc,oregano,foi de dafin)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • Pireu de cartofi:
  • 15 cartofi potriviti
  • 2 pahare lapte
  • 3 lg margarina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi:

1.Curatam legumele si le tocam marunt.Calim ceapa impreuna cu usturoiul.Adaugam morcovii si ardeii,iar apoi ciupercile.Se pune sare,piper si se acopera cu un capac pana se fac legmle.Trebuie sa scada zeama de la ciuperci.Cand e gata adaugam mararul si patrunjelul tocat marunt.Lasati sa se raceasca.

2.Carnea o batem cu sare si putin piper.Umplem bucatile de carne si punem cam 2 linguri pentru fiecare.Le prindeti cu cate doua scobitori de fiecare.Ungeti o tava cu putin ulei si le bagati la cuptor cam 45 de minte la 180°.

3.Pregatim sosul intr-o tigaie,punem rosiile in bulion,usturoiul taiat marut,condimente si foi de dafin.Cand e aproape facut sosul il ingrosam cu faina diluata cu apa rece.Dupa 45 de minute punem sosul peste rulouri si mai lasam 10-15 minute.

4.Fierbem cartofi cu sare.Dupa ce s-a fiert ii zdrobiti cu mixerul,adaugati laptele,margarina si continuati sa mixati.Potriviti de sare.

Pofta buna!!!!!

TIPS-URI

1

Cand preparati carnea,daca va raman bucatele mici,le puteti pune in umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ruladă de porc