Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

de Rocsi in Porc, 12 Aug 2010 | 9139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc taiate foarte subtiri
  • o bucatica pastrama
  • o bucatica cascaval
  • 1 castravete murat
  • 1 borcan ciuperci conservate intregi
  • 1 lingura si jumatate mustar
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei

pentru sos:

  • 50 gr unt
  • 1 lingura si jumatate faina
  • 250 ml lapte
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel:

Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele.

fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei.

apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar.

cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic.

la fel se procedeaza  cu pastrama si castravetele murat.

pe fiecare felie se pune:o fasie pastrama,o fasie cascaval si 2 fasii castravete murat.

se ruleaza strans fiecare si se prinde cu o scobitoare.

se ia un vas yena si se unge din abundenta cu unt.

se aseaza rulourile in vas.

ciupercile se spala bine si se taie felii .

se aseaza peste rulouri in vas.

se presara niste boia de ardei pe deasupra,si se pune si jumatate canita de apa.

se pune capacul si se da in cuptor circa 1 ora ,o ora si 10 min.

intre timp preparam sosul bechamel(este reteta de sos a sylviei si nu pot decat sa va zic ca e foarte delicios....)

intr-o tigaita punem untul la topit.

apoi adaugam faina in ploaie si amestecam bine pentru a nu face cocoloase.

condimentam cu piper si un strop de vegeta,iar dupa incepem sa punem laptele cate putin.

punem lapte ,luam tigaia de pe foc si amestecam pana se omogenizeaza ,punem iar pe foc...si tot asa pana terminam laptele.

rulourile sunt gata,asezam pe o farfurie,deasupra punem sos bechamel si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

13.08.2010, 00:57

fetelor nici de mine nu scapati ca de raievin cu voideci rocsi tinete bine ca e jale mare venim in trib5f

Rocsi 1

13.08.2010, 10:32

eu ma bucur nadina nu imi e frik stai linistita

Cris2711 1

20.07.2011, 17:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii