Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

de xana in Curcan, 30 Oct 2013 | 4568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de piept de curcan(sau 4 mai mici)
  • 4 felii subtiri de sunca
  • 100 gr ciuperci(pot fi si din conserva)
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • usturoi praf
  • ghimbir praf
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • cateva feliute de chorizo(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca:

Carnea se bate cu ciocanul de snitele ca sa fie cat mai subtire, apoi se condimenteaza pe ambele parti cu boia de ardei, cimbru, usturoi, ghimbir, sare si piper. 

Peste carne se pun cate doua felii de sunca si ciupercile taiate feliute, putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Se ruleaza fiecare felie de carne, cu grija ca ciupercile sa ramana in interior si se prind cu scobitori la capete(sau unde credeti necesar).

Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei de masline si se prajescu rulourile pe toate partile pana se rumenesc putin. 

Scoatem toate scobitorile si punem rulourile intr-o tava, iar printre ele feliutele de chorizo. Se acopera cu folie de aluminiu sau hartie de copt si se dau la cuptor, la 180ºC pentru 20 de minute, apoi luam folia si mai lasam cca 30 de minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca 273505
retete culinare - Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca 273506
retete culinare - Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca 273507
retete culinare - Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca 273508
retete culinare - Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca 273509

COMENTARII (33)

xana 1

19.06.2014, 20:29

Cris

babi5 1

12.12.2014, 17:42

Xandrinne 1

07.02.2015, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D