Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2015 | 4156 vizualizari

 

Se fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept pui
  • 3 castraveciori murati
  • 2 carnati din carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori:

Feliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie. 

Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor.

Castraveciorii ii feliem pe lugime in felii subtiri, indepartand mai intai capetele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si lasam sa se incinga. Carnatii ii taiem fiecare in trei si ii prajim bine pe toate partile. Scoatem carnatii pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in excces. 

Luam o felie de piept de pui, presaram sare si piper dupa gust, asezam felii de castravecior si o bucata de carnat la un capat. 

Rulam pieptul de pui si il fixam cu ajutorul a doua-trei scobitori. 

Incingem bine putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile de pui cateva minute pe ambele parti. 

Scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces. 

In momentul servirii indepartam scobitorile. 

Se servesc calde alaturi de legume, salate, sosuri . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu carnati si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Altfel de snitele de pui