Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar

de Julia_Snow in Pui, 26 Iun 2014 | 2748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui (200 g.)
  • branza telemea (100g.)
  • 2 fire usturoi verde
  • 300 g. cartofi noi
  • marar
  • sare, piper, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar:

Cartofii se curata, spala si se pun la fiert cu sare, iar usturoiul se curata, spala si se taie marunt.
Branza se marunteste cu mana si se amesteca cu usturoiul.
Pieptul de pui se taie in bucati care sa poata fi rulate mai apoi.
Fiecare bucata se bate bine, ca pentru snitel, se prsara cu sare, piper, curry si se umple cu branza cu usturoi (pentru rulouri folosim jumatate din cantitatea de branza cu usturoi).Se ruleaza, avand grija a se introduce capetele inauntru si se fixeaza cu scobitori daca e nevoie.
Rulourile se dau prin ou batut si apoi prin pesmet.
Se prajesc in ulei, avand grija ca focul sa nu fie totusi prea tare, astfel incat rulourile sa aiba timp sa se patrunda. Dupa ce s-au rumenit frumos, se scot pe servetele de hartie, care sa absoarba excesul de grasime.Bineinteles ca se scot si scobitorile:)
Cartofii se lasa la fiert pana cand pot fi striviti cu usurinta.
Se scot din apa, se strivesc grossier, se potrivesc de sare si se adauga restul de branza si usturoi cat sunt fierbinti. Se omogenizeaza usor si se adauga mararul, taiat marunt.
Pofta buna!:)

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar-0
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar-1
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar-2
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar-3
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar-4
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar-5

COMENTARII (41)

Dya Daniela Andrei

Dya Daniela Andrei 1

28.06.2014, 13:55

Place!

Julia_Snow

Julia_Snow 1

28.06.2014, 20:05

Dantes, Xana si Dya, multumesc

babi5

babi5 1

27.11.2014, 12:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!