Rulouri din piept de pui invelite in bacon.

de lilik in Pui, 3 Oct 2012 | 8471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui feliat (eu am obtinut 10 felii)
  • 10 felii de cascaval
  • 10 felii de bacon
  • sare,piper
  • 2 catei de usturoi
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 pahar vin alb de 200 ml(sau 100 ml cognac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui invelite in bacon.:

Daca feliile de piept sunt prea groase le batem putin.

Luam cate o felie de piept de pui,presaram deasupra sare si piper,apoi punem o feliuta de cascaval,rulam si invelim ruloul in bacon si fixam cu o scobitoare.

Procedam astfel cu fiecare felie de piept.

Intr-o tigaie punem untul sa se topeasca si uleiul de masline,apoi punem usturoiul intreg.Cand usturoiul incepe sa se rumeneasca il scoatem si punem rulourile sa se rumeneasca frumos pe toate partile(focul sa fie potrivit).

Cand s-au rumenit frumos,stingem cu vin alb(sau cognac),punem capacul si mai lasam pe foc pana se evapora lichidul.(atunci ar trebuii sa fie gata,dar pt a fi siguri taiem un rulou in 2).

Cand sunt gata,dam deoparte si servim cu garnitura preferata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri din piept de pui invelite in bacon. 180404
retete culinare - Rulouri din piept de pui invelite in bacon. 180405
retete culinare - Rulouri din piept de pui invelite in bacon. 180406

COMENTARII (34)

lilik 1

04.10.2012, 17:58

Multumesc frumos Ruxy draga mea

jojogeo 1

12.10.2012, 20:27

am fcaut,foarte bune..ca sa tai pieptul de pui mai usor l-am congelat
putin.nu am mai pus sare deloc ca baconul are un gust destul de sarat dupa ce il prajesc plus branza..oricum a fost o bunatate si cu sosul de vin

lilik 1

13.10.2012, 19:04

Jojogeo imi pare nespus de bine ca ai fost incantata de rezultat
iti multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55