Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume

de nico15 in Pui, 14 Mar 2012 | 2135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g de piept de pui
  • 7 felii de bacon
  • 1 ceapa
  • 20 g de crema de branza
  • putin cimbrisor
  • un praf de boia
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g de bacon
  • 2-3 capsuni feliate fin
  • 10 g de midale
  • 1 legatura ceapa verde
  • ¼ de ceapa rosie
  • 1 telina mica
  • 2 morcovi
  • ½ de ceapa rosie
  • ½ de castravete
  • 1 legatura patrunjel
  • ½ fir praz
  • 1 kiwi
  • ulei
  • sare
  • cimbru
  • 50 ml de stoc de legume
  • 40 g de unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume:

Se ia pieptul de pui si se va aplatiza, se pune folie de plastic si vom bate pieptul de pui, pentru ai mari suprafata. Asezam feliile de bacon, peste care adaugam pieptul de pui, pe acesta il vom unge cu crema de branza iar deasupra vom presara cimbrisor.  Mai adaugam o felie de bacon longitudinal si pe ea vom aseza dupa cum urmeaza, fasiile de ardei:rosu si verde, capsunile feliate fin, ceapa verde si ceapa rosie si migdalele.
Presaram: sare, piper si boia, dupa care rulam si putem prinde capetele in scobitori. Vom trage la tigaie ruloul pe fiecare parte, dupa care il vom scoate si va fi asezat pe un pat de legume si vom da la cuptor 25-30 de minute, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate.


Pregatim garnitura de legume, taiem  ceapa marunt, dupa care adaugam baconul, un morcov, ardeii taiati cubulete si prazul, acestea se vor sota in tigaiei in ulei de masline si un cub de unt, saram,piperam si adaugam putin cimbru, vor trebui sa ramana al-dente. Scoatem legumele sotate pe servetele absorbante pentru indepartarea surplusului de grasime.  Aranjam intr-o forma metalica(cerc) garnitura noastra de legume care va fi imbracata in castravete feliat subtire, vom taia ruloul, vom trage cateva secunde partea alba a prazului in putin ulei si vom pregati e design-ul farfuriei.

Taiem legatura de patrunjel,prazul(partea verde) taiem castravetele si kiwi in cubulete de marime potrivita, acestea vor fi puse in robot(blender) adaugam putin ulei si blendem daca este prea vascos adaugam putin stoc de legume si continuam sa blendam, potrivim cu sare si piper.

Vom strecura prin strecuratoarea mica si vom putea trage acest sos la tigaie intr-un cub de unt dupa care vom aranja preparul nostru ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-0
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-1
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-2
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-3
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-4
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-5
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-6
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-7
Rulouri din piept de pui umplute cu bacon, capsuni, migdale si legume-8

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Zamfira 1

06.04.2012, 23:27

fantastic, super,,,,imi place!

Bya Ralu 1

06.04.2012, 23:45

super nico

mihaelar63 1

20.05.2012, 22:10

Ce exotic !!! cu capsuni si kiwi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04