Rulouri din pulpa de pui

de nico15 in Pui, 26 Mar 2011 | 1968 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os)
  • 6 felii de bacon
  • 1-2 alge Nori
  • ardei gras rosu/verde
  • 4 masline negre
  • 2 crenwusti
  • sare, piper,
  • boia ulei de masline
  • 3-4 cartofi
  • 50 g de unt
  • nucsoara
  • 1 ridiche
  • Dressing:
  • 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure
  • 3-4 linguri de compot de fructe de padure
  • 1 lingurita de amidon
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • 1-2 lingurite de zahar brun  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de pui:

 Se iau pulpele se dezoseaza se sareaza si pipereaza, se vor aseza 3 felii de bacon iar deasupra se aseaza o pulpa, la fel se va proceda si cu cealalta. Pe carne se va aseza bucata de alga. Peste alga se va aseza un crenvusti care a fost taiat longitudinal iar in interiorul lui s-au introdus masline feliate. De jur imprejurul ruloului se vor aseza felii de ardei gras(rosu,verde). Se sareaza se pipereaza.

Se va forma un rulou care va fi uns cu ulei de masline si se va presara cimbru si boia.
Vom lua o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si vom aseza deasupra hartie de copt, dupa care vom aseza rulourile noastre dandu-le la cuptor aproximativ 20 de minute.

Separat punem la fiert in apa cu sare cartofii pe care ii vom face un piure.
Preparam dressingul pentru preparatul nostru adaugam dulceata pe care o vom desface in compotul de fructe de padure, lasam sa dea un pic in clocot, adaugam amidonul pentru a lega preparatul, stingem cu zeama de lamaie si gustam; daca este foarte acru se adauga zaharul.

Cartofii se curata se scurg de apa, se sareaza si se vor pregati pentru a fi faramati pentru piure se amesteca bine, dupa care se vor trece si prin sita pentru a nu mai ramane nici o aglomerare(cocoloase). Se va adauga untul si praful de nucsoara.
Dupa expirarea timpului ne uitam la rulourile noastre, daca acestea sunt gata se pot scoate de la cuptor. Se lasa sa se raceasca, dupa aceea se vor taia, deoarece calde acestea se vor sfarama.
Trecem la aranjarea produsului nostru Aranjam piureul de cartofi intr-o forma rotunda de metal deoarece dorim sa ramana o frumoasa forma rotunda, adaugam ruloul pe care in prealabil l-am taiat si decoram cu cateva felii de ridiche si 1-2 linguri de sos dulce-acrisor din fructe de padure.
Pofta Buna

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94832
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94834
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94837
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94840
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94841
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94844
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94846
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94849
retete culinare - Rulouri din pulpa de pui 94852

COMENTARII (16)

Anamaria7 1

28.03.2011, 19:30

pfoai ce bine arata

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:17

super bine arata

babi5 1

16.12.2014, 08:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L