Rulouri din pulpe de pui cu legume

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 21 Feb 2016 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 pulpe superioare de pui dezosate
  • 250 g legume congelate
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatura marar
  • piper boabe
  • sare
  • piper macinat
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu legume:

Spalam carnea,o lasam la scurs, o batem usor cu ciocanul de snitele apoi o condimentam cu sare si piper macinat.
Asezam carnea intr.un vas.
Facem un amestec din ulei de masline,vin,mustar,cimbru si boabe de piper pe care il turnam peste carne .
Amestecam bine, acoperim vasul si il dam la frigider unde il tinem circa 3 ore.

Scoatem carnea din amestecul de mai sus ,o tamponam cu un servetel de bucatarie.

Asezam fiecare bucata de carne in parte pe cate o bucata de folie de aluminiu.Punem pe fiecare bucata de carne cate o lingura sanatoasa cu legume.

Legumele au fost fierte in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.Le-am lasat la scurs si le-am amestecat cu mararul taiat marunt.Rulam fiecare bucata de carne in parte si apoi o impachetam in folie asa cum se vede mai jos.

Asezam rulourile intr-o tava ,adaugam o cana cu apa si dam la cuptor pentru circa 50 min.

Scoatem tava din cuptor ,indepartam folia de aluminiu de pe fiecare rulou in parte si dam  din nou la cuptor pentru circa 10 min .pentru a se rumeni putin.Servim calde alaturi de o garnitura sau o salata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:12

tare, tare bune!

mirela0911 1

25.02.2016, 18:23

Tare gustoase!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 23:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de varza cu ou si costita afumata