Rulouri din pulpe de pui cu legume , branza topita si pepene galben pe pat de cartofi

de delia64 in Pui, 27 Mai 2014 | 3301 vizualizari

 

Aceasta reteta o stiu de la Rares , fiul meu , azi am facut-o pentru prima data , cu siguranta o voi mai repeta .

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe pui dezosate
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1/2 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 felie pepene galben
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 50 ml. ulei de masline
  • piper
  • sare
  • 1 lingura vegeta
  • 1 kg. cartofi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu legume , branza topita si pepene galben pe pat de cartofi:

Se curata ceapa si se taie pe lungime  , la fel si telina si pepenele .

Se curata morcovul si se taie cubulete  la fel si branza topita .

Se condimenteaza pulpele  cu sare si piper dupa gust ,  pe fiecare pulpa punem felii de legume , branza si pepene , rulam pulpele si le prindem cu scobitori .

Se curata cartofii se spala si se taie rondele .

Intr-un vas  termorezistent  asezam  o parte din cartofi , presaram vegeta si uleiul  de masline , cele 5 rulouri si restul de cartofi , vegeta si o cana apa .

Acoperim cu folie  si dam la cuptorul preancalzit  pentru aproximativ 1 ora si 20 minute , se ia folia si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc rulourile .

Se sevesc calde cu salata preferata , eu am  servit cu salata verde .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se pot face rulouri din piept de pui .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu legume , branza topita si pepene galben pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Degetele din piept de pui