Rulouri din pulpe de pui cu sos de rosii si vin

de simona72 in Pui, 22 Dec 2013 | 6620 vizualizari

 

Pt cei ce nu va impacati cu carnea de porc, aceste rulouri de pui merg si de sarbatori...sunt tare gustoase si aspectoase si merg umplute si cu legume sau cu ce va place...

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola cu pulpe de pui dezosate de la Agricola Bacau
  • 50 gr cascaval
  • 100-150 gr carnat de casa afumat
  • 1 cescuta suc de rosii
  • 1 cescuta vin rosu
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpe de pui cu sos de rosii si vin:

Bucatile de carne le condimentam cu o lingurita boia de ardei iute, sare si piper dupa gust. Amestecam bine carnea cu condimentele. Luam cate o bucata de carne, punem in fiecare bucata cate o bucatica de cascaval si 1-2 felii de carnati. Strangem carnea intr-un rulou si o prindem cu o scobitoare. Procedam la fel cu toate bucatile de carne. Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta, adaugam sucul de rosii, vinul, sare, piper si cimbru. Acoperim tava cu capac sau cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins la 180 grade pt 1 ora. La jumatatea timpului scoatem tava si intoarcem rulourile. Mai lasam 10 minute fara capac sa se rumeneasca putin deasupra.

Serviti simple cu sos sau cu cartofi naturi, orez...cu ce garnitura va place.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

avand in vedere ca ele sunt prinse in scobitori, dupa ce carnea este facuta, puteti sa luati fiecare rulou in parte sa-i scoateti scobitoarea si sa o puneti la loc in sos(se scot mult mai usor scobitorile cand carnea este inca fierbinte)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu sos de rosii si vin" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui culcat pe pat de orez