Rulouri din vitel impachetate in prosciutto

de adnas54 in Vita, 20 Mar 2010 | 2721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. vitel
  • 4 felii de prosciutto
  • ciuperci taiate din conserva
  • 1 buc morcov mic
  • 1-2  buc. castraveti murati
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 lingura de mustar
  • sare, piper, boia
  • 2 oua fierte
  • patrunjel verde tocat marunt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din vitel impachetate in prosciutto:

Taiem bucata de vitel astfel ca sa  obtinem doua felii ca de sniter. Aceste se uniformizeaza prin batere. Ca sa nu se distruga textura carni, se aseaza o folie de plastic peste carne si apoi se bate. Ouale se fierb tare. Morcovul, ardeiul rosu si castraveti se taie fasi subtiri.

Pe o folie de aluniniu unsa cu margarina, se aseaza alaturi doua fasii de prosciutto. Peste ele, in sens invers, se aseaza felia de vitel si la incepe asezarea compozitiei. Se intinde intai mustarul peste carne, apoi se presara salvia si condimentele. Se continua asezarea ciupercilor, fasiilor de morcov, ardei, castravete, si ouale taiate in sferturi. Sarea, piperul si boiaua se adauga dupa gust.

Rulam intai felia de vitel si apoi o imbracam in feliile de prosciutto. Prindem ruloul cu scobitori. Inainte de a da la cuptor se prajesc in putin ulei, pentru a obtine o crusta. Se da apoi la cuptor, cca. 50 min. La inceput acoperin tava cu o folie de aluminiu, dupa care o scoatem. Se serveste cu un pilaf sau orice garnitura doriti.
Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri din vitel impachetate in prosciutto-0
Rulouri din vitel impachetate in prosciutto-1
Rulouri din vitel impachetate in prosciutto-2

COMENTARII (3)

Rocsi

Rocsi 1

20.03.2010, 21:58

arata intr-un mare fel

madi_marin

madi_marin 1

21.03.2010, 08:53

arata foarte bine...

ionix

ionix 1

25.03.2010, 12:39

woah... la cum arata, nici nu mai conteaza ce e ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!