Rulouri "imbracate"

de diaconta in Pui, 30 Oct 2010 | 3194 vizualizari

 

Doar eu puteam sa le zic asa ...da' chiar nu stiu cum sa le "strig".

 

INGREDIENTE

  • 300 gr Carne tocata de pui
  • 4 felii piept de pui
  • 7 felii de sunca
  • 250 gr cascaval
  • 1 morcov fiert
  • bacon felii
  • condimente pentru pui
  • piper
  • usturoi
  • 2 oua
  • pesmet
  • verdeata

   

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri "imbracate":

Se condimenteaza carnea de pui.La cea tocata se mai adauga putin piper si usturoi.

Cascavalul si morcovul se taie fasii lungi.

Pe felia de sunca se aseaza doua bucati de cascaval si o felie de morcov,se face un rulou care se "imbraca" in carne tocata.

Se bat cele doua oua si pe o farfurie se pune pesmet.Rulourile obtinute se trec prin ou,pesmet si iarasi prin ou.

La fel procedam si cu bucatile de piept de pui.

Le asezam frumusel intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Deasupra presaram cazcaval razuit pe razatoare cu gauri mari.

Doua dintre feliile de piept de pui le-am infasurat in bacon.

Se pun in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri "imbracate"-0
Rulouri "imbracate"-1
Rulouri "imbracate"-2
Rulouri "imbracate"-3
Rulouri "imbracate"-4
Rulouri "imbracate"-5
Rulouri "imbracate"-6
Rulouri "imbracate"-7
Rulouri "imbracate"-8
Rulouri "imbracate"-9

COMENTARII (29)

Julie 1

04.11.2010, 18:55

Si mie imi place!

ionix 1

04.11.2010, 18:57

eu vreau

diaconta 1

04.11.2010, 22:28

Roberta ,sunt bune rau Julie iti dau,dar nu arata nici pe departe ca si ale tale Ionixule

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04