Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

de lilik in Pui, 15 Iun 2011 | 4598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de piept de pui
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 100 gr cascaval(optional)
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • 5-6 linguri pesmet
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).:

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei.

Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam cateva minute,pana se inmoiaie,apoi le lasam sa se raceasca.

Cand sunt reci punem cascaval taiat cubulete si potrivim de sare si piper.

Luam cate o felie de piept,o presaram cu sare si punem pe suprafata 1-2 linguri de umplutura(depinde cat sunt de mari feliile),o intindem ,apoi rulam cu grija felia de piept pe care o inchidem la capete cu scobitori.Procedam asa pt fiecare felie in parte.

Batem oul cu sare si amestecam pesmetul cu parmezanul ras.

Luam cate un rulou si il dam prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim rulourile pe toate partile si cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbii uleiul in exces.

Servim dupa plac cu garnitura preferata(eu am facut o salata de rosii).

 

COMENTARII (19)

lilik 1

17.06.2011, 10:54

Lau

ionela2682 1

17.06.2011, 17:03

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:25

ce bine ti-au iesit super arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55