Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).

de lilik in Pui, 15 Iun 2011 | 7819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de piept de pui
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 100 gr cascaval(optional)
  • 1 ceapa verde fara frunze
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • 5-6 linguri pesmet
  • 3-4 linguri parmezan ras
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci).:

Tocam marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit cu putin ulei.

Ciupercile le stergem cu un prosop uscat si le feliem,iar cand ceapa incepe sa se rumeneasca le punem in tigaie si le lasam cateva minute,pana se inmoiaie,apoi le lasam sa se raceasca.

Cand sunt reci punem cascaval taiat cubulete si potrivim de sare si piper.

Luam cate o felie de piept,o presaram cu sare si punem pe suprafata 1-2 linguri de umplutura(depinde cat sunt de mari feliile),o intindem ,apoi rulam cu grija felia de piept pe care o inchidem la capete cu scobitori.Procedam asa pt fiecare felie in parte.

Batem oul cu sare si amestecam pesmetul cu parmezanul ras.

Luam cate un rulou si il dam prin faina,apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim rulourile pe toate partile si cand sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbii uleiul in exces.

Servim dupa plac cu garnitura preferata(eu am facut o salata de rosii).

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri pane din piept de pui(umplute cu ciuperci)." nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana