Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata

de Mitinita in Bauturi, 5 Sep 2011 | 5548 vizualizari

 

Pai daca ea maine de ziua ei nu-i acasa hai sa ciocnim in seara asta...ea a adus tortul eu dau de baut! Sa fii fericita,non conformista nebunatica ce esti! Dar sa ramai asa,ca de aceea te iubim noi.
Gaby,asa-i ca-ti plac florile galbene?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente trandafirata:
  • petale de la vreo 20 de trandafiri rosii
  • zahar dupa gust (mie nu-mi place prea dulce)
  • alcool dublu rafinat

 

Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata:

Culegeti trandafirii cu miros puternic,petale sanatoase si catifelate. Se pare ca cele rosii sunt cele mai potrivite.

Se spala petalele si se pun intr-un vas. Se pune zahar peste,se amesteca si apoi se mai pune zahar cat sa le acopere.

Se lasa deoparte,acoperit si se tine intr-un loc racoros cateva zile.

Dupa ce obtineti un sirop,se strecoara si se adauga la alcool,diluat cu apa. Am folosit la o portie de alcool doua de apa,dar puteti sa il faceti dupa gustul vostru. Se mai poate adauga si zahar daca va place mai dulce.

Se introduce in sticle.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

gaby_duceag 1

06.09.2011, 22:23

uite-o pe gabyyyy
Am inceput aseara cu bautura, acu' tot cu bautura vreau sa termin hac!

Inca o data iti multumesc mult mult!!!!

Mitinita 1

06.09.2011, 22:39

eu dau la toata lumea vroiam sa zic ca nu-s Gaby,da-i ziua ei si azi n-o facem zgarcita ati reusit sa coaceti vinetele

Panacris 1

29.05.2022, 15:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Trandafirata