Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata

de -Miti- in Bauturi, 5 Sep 2011 | 3048 vizualizari

 

Pai daca ea maine de ziua ei nu-i acasa hai sa ciocnim in seara asta...ea a adus tortul eu dau de baut! Sa fii fericita,non conformista nebunatica ce esti! Dar sa ramai asa,ca de aceea te iubim noi.
Gaby,asa-i ca-ti plac florile galbene?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente trandafirata:
  • petale de la vreo 20 de trandafiri rosii
  • zahar dupa gust (mie nu-mi place prea dulce)
  • alcool dublu rafinat

 

Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sa bem pentru Gabytza - Trandafirata:

Culegeti trandafirii cu miros puternic,petale sanatoase si catifelate. Se pare ca cele rosii sunt cele mai potrivite.

Se spala petalele si se pun intr-un vas. Se pune zahar peste,se amesteca si apoi se mai pune zahar cat sa le acopere.

Se lasa deoparte,acoperit si se tine intr-un loc racoros cateva zile.

Dupa ce obtineti un sirop,se strecoara si se adauga la alcool,diluat cu apa. Am folosit la o portie de alcool doua de apa,dar puteti sa il faceti dupa gustul vostru. Se mai poate adauga si zahar daca va place mai dulce.

Se introduce in sticle.

 

 

COMENTARII (31)

diaconta 1

06.09.2011, 21:43

am venit si eu daca dai de baut ori nu dai la toata lumea?

gaby_duceag 1

06.09.2011, 22:23

uite-o pe gabyyyy
Am inceput aseara cu bautura, acu' tot cu bautura vreau sa termin hac!

Inca o data iti multumesc mult mult!!!!

-Miti- 1

06.09.2011, 22:39

eu dau la toata lumea vroiam sa zic ca nu-s Gaby,da-i ziua ei si azi n-o facem zgarcita ati reusit sa coaceti vinetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04