Sacchettini al radicchio

de ianculubita in Paste, 17 Ian 2014 | 2150 vizualizari

 

Aceste paste sunt sub forma de boccelute umplute cu branza si cicoare rosie; pe cat de frumoase sunt,pe atat de gustoase,bineinteles cu sosul gorgonzola pe care abia l-am descoperit,asa cum v-am spus cu ceva timp in urma.

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste sacchettini
  • 100ml smantana lichida
  • 100g branza gorgonzola
  • piper
  • nucsoara
  • 2linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sacchettini al radicchio:

Intr-un vas cu apa si putina sare,punem pastele la fiert 3min;

Pentru sos,punem pe foc smantana si branza,amestecam pana se topeste,condimentam cu piper si nucsoara apoi amestecam cu pastele scurse si servim cu parmezan deasupra

 

RETETA IN IMAGINI

Sacchettini al radicchio-0
Sacchettini al radicchio-1
Sacchettini al radicchio-2
Sacchettini al radicchio-3
Sacchettini al radicchio-4

COMENTARII (17)

Lia_ 1

17.01.2014, 20:43

ianculubita 1

18.01.2014, 07:40

Asa este fetelor,daca nu ar fi agentii de publicitate,noi de unde am sti de toate aceste bunatati

danakarin 1

18.01.2014, 09:17

Bun bun. Ia sa trag si eu o fuga la Lidl!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04