Sacchettini cu trufe, salam si rucola

de mihaelar63 in Paste, 19 Noi 2013 | 5461 vizualizari

 

Uite ca am ajuns si la 450 de retete postate. Nu asta este important. Partea cea mai frumoasa si umana este legatura de suflet ce am dobandit in aproape cei 4 ani de cand imi petrec o parte din viata aici, impreuna cu dragi Bucatarasi.
Sacchettini sunt paste proaspete cu oua si diverse umpluturi. Ale mele sunt umplute cu crema de ciuperci si trufe. Le-am cumparat pentru ca mi-a placut forma dar si manata de curiozitatea de a afla cum este acel gust vestit de trufe.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie sacchettini cu trufe [250 gr]
  • 150 gr salam uscat cu trufe
  • 100 gr cas mozzarella razuit
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 mana rucola verde
  • 1 1/2 lingurita condiment oglio e aglio [ usturoi, patrujel, fulgi chili]
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sacchettini cu trufe, salam si rucola:

Fierbeti pastele in apa sarata, respectand timpul indicat pe ambalaj.

Scurgeti pastele de apa .

Incingeti uleiul amestecat cu unt si prajiti feliile rasucite  de salam  cu trufe .

Adaugati in tigaie si usturoiul tocat marunt .

Adaugati si amestecati sacchettini cu salamul direct in tigaie.

Seviti preparatul cald asezonat cu rucola proaspata si condiment oglio e alio .

Presarati deasupra in final mozzarella razuita .

TIPS-URI

1

Nu uitati un vin alb demi-sec .Acum aveti avea in mai putin de 15 minute o cina eleganta pentru doua persoane .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sacchettini cu trufe, salam si rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

19.11.2013, 21:47

La cat mai multe retete!

RuxyRux 1

27.11.2013, 16:14

Ce bunatati faci draga mea draga

Panacris 1

17.12.2013, 08:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Scoici delicioase