Saculeti cu ciuperci-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 4135 vizualizari

 

deliciosi, minunati

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champinion
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu gras sau unu intreg daca e mai mic (eu am pus jumatate era foarte mare)
  • sare,piper
  • 1 canita de apa
  • patrunjel verde frunze
  • clatite subtiri de post
  • 3-4 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saculeti cu ciuperci-post:

Se fac caltite subtiri de post(in varianta de post ,altfel se pot face caltite simple)


Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei de masline impreuna cu ardeiul tocat


Se curata ciupercile si se toaca marunt


Se pun peste ceapa tocata si calita cu ardeiul,se pune sare si piper si se lasa sa se caleaca putin apoi se pune 1 canita de apa si se lasa sa fiarba pana scade cat de cat apa


Se umplu clatitele cu compozitia de ciuperci ( se pun cate 2 -3 lingurite din compozitie ) si se prinde clatita cu fir de patrunjel verde sau diferite ornamente ce aveti sau ce doriti


In varianta cand nu le fac de post la bag la cuptor cu pun si cascaval,sant minunati acesti saculeti umpluti

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21518
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21519
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21520
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21521
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21522
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21523
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21524
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21525
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21526
retete culinare - Saculeti cu ciuperci-post 21527

COMENTARII (8)

nadina73 1

11.03.2010, 21:16

multumesc mult doamna dicarmencitta ,nu pot sa zic ca sant talentata, asa imi vine pe moment cate o ideie si o aplic uneori nu tot timpu,Multumesc mult ,si dumneavoatra aveti niste retete minunate cu tare bun gust imi place tare mult cum le prezentati felicitari

nadina73 1

11.03.2010, 21:18

pt sylvia multumesc mult ,si felicitari si pt retetele ce le postati sant minunate,bravo aveti o imaginatie foarte bogata[bs:20

danis 1

31.03.2010, 23:14

hmmmmmmmmmmm ce bune sant ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolata si sirop de artar

de Rux 9

Pancakes cu...

ieri la 21:50

Muschiulet de porc cu ghiveci de legume

Muschiulet de...

ieri la 20:46

Ghiveci Ratatouille traditional

Ghiveci...

ieri la 20:29

Ciorba de fasole pastai cu aripi de pui

Ciorba de fasole...

ieri la 20:11