Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara)

de Rux in Salate, 25 Mar 2011 | 2747 vizualizari

 

Din capitolul " Cartea de bucate regala", o reteta de salata cu ton si legume chiar deosebita.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr orez Basmati cu bobul lung( eu am avut integral)
  • 4 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 1 jumatate de castravete
  • cate o jumatate de ardei rosu, verde, galben
  • 1 cutie( 250 gr) boabe de porumb
  • 150 gr masline negre fara samburi
  • 1 cutie mare de ton natur( fara ulei) 250 gr
  • 1 jumatate de mar
  • Vinegreta:
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 3 linguri otet de vin
  • 3 linguri ulei masline
  • 8 frunze de busuioc
  • 2 linguri apa optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara):

Taiem legumele in cubulete adaugam ouale fierte tocate, sfaramam si  tonul cu o furculita.

Amestecam totul destul de rapid. Punem la frigider.

Preparam si vinegreta cu ingredientele din reteta.

Scoatem salata de la rece si turnam vinegreta inainte de a servi.

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara)-0
Salade Composee Du << Lys-De-Mer >>( salata multicolora de vara)-1

COMENTARII (54)

adry88 1

20.05.2011, 17:24

Zamfira 1

24.08.2012, 22:05

Rux 1

24.08.2012, 23:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04