Salam de biscuiti

de lia maria in Prajituri, 22 Ian 2011 | 5352 vizualizari

 

M-ati inebunit cu salamul de biscuiti…mi-ati facut pofta, asa ca aseara, mi-am facut si eu. Va servesc si pe voi.

 

INGREDIENTE

  • 500g biscuit
  • 500g rahat
  • 200g unt
  • 80g cacao
  • 100ml lapte
  • 1 lingurita esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

 

Biscuitii ii punem intr-o punga si-i faramitam. Rahatul il taiem cubulete. Punem laptele intr-o craticioara, adaugam rahatul si-l lasam pe foc, amestecand, pana devine pasta, dar fara ca rahatul sa fie de tot topit si-l luam de pe foc. Adaugam esenta si cacaua, amestecam bine si turnam pasta peste biscuiti . Amestecul obtinut il turnam intr-o forma de chec tapetata cu folie, presam compozitia bine,bine, cu lingura apoi dam forma la rece.

Se scoate din forma, se indeparteaza folia, se feliaza si se serveste.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salam de biscuiti-0
Salam de biscuiti-1
Salam de biscuiti-2
Salam de biscuiti-3
Salam de biscuiti-4
Salam de biscuiti-5
Salam de biscuiti-6
Salam de biscuiti-7

COMENTARII (25)

lia maria 1

24.01.2011, 16:16

luk
mena
mirela

lia maria 1

24.01.2011, 16:17

lilik
ina
ruxyrux

lia maria 1

24.01.2011, 16:17

kamy
motanel va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20