Salam de biscuiti

de carmenvlad in Prajituri, 4 Apr 2011 | 4360 vizualizari

 

O alta prajitura din biscuiti.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt (200 g )
  • 200 g rahat taiat
  • 300 g biscuiti
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri esenta rom
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 50 g ciocolata alba pentru tapetat folia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se maruntesc biscuitii si se stropesc cu esenta de rom. Se separa galbenusurile de albusuri. Untul se alifiaza cu zaharul, se adauga unul cate unul galbenusurile, cacao, apoi rahatul taiat bucatele mici. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de zahar si se amesteca cu crema de unt. Se amesteca crema obtinuta cu biscuitii maruntiti. Se omogenizeaza bine compozitia, se tapeteaza o folie alimentara cu ciocolata alba, se pune jumatate din compozitie in mijlocul foii si se ruleaza sub forma de salam. Se da la rece pentru cateva ore si se serveste taiat felii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salam de biscuiti 96418
retete culinare - Salam de biscuiti 96419
retete culinare - Salam de biscuiti 96420
retete culinare - Salam de biscuiti 96421
retete culinare - Salam de biscuiti 96422
retete culinare - Salam de biscuiti 96423
retete culinare - Salam de biscuiti 96424
retete culinare - Salam de biscuiti 96425
retete culinare - Salam de biscuiti 96426
retete culinare - Salam de biscuiti 96427
retete culinare - Salam de biscuiti 96428

COMENTARII (12)

deyutzky 1

05.04.2011, 22:56

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:50

adry88 1

01.06.2011, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21