Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Salam de biscuiti reteta
Salam de biscuiti reteta
Biscuitii se rup bucati se amesteca cu stafidele inmuiate in apa calde si scurs si rahatul taiat bucatele.
Untul/ margarina se taie bucati si se pune intr-o cratita impreuna cu zaharul si untul; se pun pe foc mic pana se topeste untul. Intr-un castron se pune cacaua si cateva linguri de lapte cu unt si se amesteca bine fara sa ramana cocoloase. Cacaua se pune in cratita de pe foc si se fierbe 5 minute pana se ingroase putin.
Amestecul fierbine se torna peste biscuiti impreuna cu esenta si se amesteca cu o lingura de lemn.
Compozitia obtinuta se imparte in doua si se aseaza pe folie alimentara/hartie de copt/folie de aluminiu si se modeleaza salamul, apoi se inveleste in folie si se de la frigider cateva ore sau pana a doua zi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult