Salam de biscuiti

de vero_closca in Prajituri, 30 Mar 2010 | 16591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina
  • 500g rahat
  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 esenta rom sau vanilie
  • 1 pachet cacao
  • 1 cana lapte sau ceai de menta(cand e post)
  • 300 g zahar
  • miez de nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Rupi biscuiti cat mai marunt,tai rahatul cubulete,prepari din lapte sau ceai cu zaharul un sirop,tai margarina cubulete.Torni siropul caldut peste biscuiti,pui rahatul,nuca,esenta si margarina...amesteci bine-bine ingredientele.


Apoi pe o folie de plastic(ambalajul pt buchetele de flori e cel mai bun)presari nuca de cocos sau cacao sau bombonele(ce iti place sau ce ai la indemana)si pui jumatate din compozitie.Rulezi cu grija si dai ruloul la frigider pana a doua zi cand il desfaci si il tai felii.Iti ies doua "batoane de salam" destul de mari.

 

COMENTARII (8)

vero_closca 1

11.04.2010, 12:14

o sa incerc si cu unt...dar in post???

crss2099 1

07.11.2010, 01:31

COSMAR DE RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut aceasta reteta si compozitia era ffff uscata si sfaramicioasa, de fapt nu se putea lega deloc. De aceea am mai pus inca o cana de lapte caldut si apoi inca o cana; in total am pus 3 cani de lapte in loc de 1. Rezultatul final este ceva extrem de uscacios si deloc dulce. O porcarie de reteta, tare sunt curioasa cum a putut sa iasa buna altora. In plus ati uitat sa spuneti unde se pune faina (in lapte sau in direct in compozitie).

vero_closca 1

17.11.2010, 10:16

care faina,crss2099???????????????? ce reteta ai pregatit tu? mai incearca o data si o sa iasa bine...toti rautaciosii intra pe bucataras si comenteaza...in ce se transforma acest minunat loc???

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27