Salam de biscuiti reteta

de vero_closca in Prajituri, 30 Mar 2010 | 19763 vizualizari

 

 Salam de biscuiti reteta

 

INGREDIENTE

  • Salam de biscuiti reteta
  • 1 pachet margarina
  • 500g rahat
  • 1 kg biscuiti populari
  • 1 esenta rom sau vanilie
  • 1 pachet cacao
  • 1 cana lapte sau ceai de menta(cand e post)
  • 300 g zahar
  • miez de nuca
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti reteta:

Salam de biscuiti reteta

Rupi biscuiti cat mai marunt,tai rahatul cubulete,prepari din lapte sau ceai cu zaharul un sirop,tai margarina cubulete.Torni siropul caldut peste biscuiti,pui rahatul,nuca,esenta si margarina...amesteci bine-bine ingredientele.

Apoi pe o folie de plastic(ambalajul pt buchetele de flori e cel mai bun)presari nuca de cocos sau cacao sau bombonele(ce iti place sau ce ai la indemana)si pui jumatate din compozitie.Rulezi cu grija si dai ruloul la frigider pana a doua zi cand il desfaci si il tai felii.Iti ies doua "batoane de salam" destul de mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti reteta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

vero_closca 1

11.04.2010, 12:14

o sa incerc si cu unt...dar in post???

crss2099 1

07.11.2010, 01:31

COSMAR DE RETETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am facut aceasta reteta si compozitia era ffff uscata si sfaramicioasa, de fapt nu se putea lega deloc. De aceea am mai pus inca o cana de lapte caldut si apoi inca o cana; in total am pus 3 cani de lapte in loc de 1. Rezultatul final este ceva extrem de uscacios si deloc dulce. O porcarie de reteta, tare sunt curioasa cum a putut sa iasa buna altora. In plus ati uitat sa spuneti unde se pune faina (in lapte sau in direct in compozitie).

vero_closca 1

17.11.2010, 10:16

care faina,crss2099???????????????? ce reteta ai pregatit tu? mai incearca o data si o sa iasa bine...toti rautaciosii intra pe bucataras si comenteaza...in ce se transforma acest minunat loc???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu stafide, nuci si migdale